Najava susreta i poziv za kupovinu ulaznica:
Nakon razočaravajućeg izdanja i poraza u Maglaju, naši momci u okviru 3.kola dočekuju ekipu Leotara.

U odnosu na prošlu sezonu u sastavu gostiju neće biti čak osam igrača koji su promjenili klupske boje: Petar Bugarinović (Srbija), Aleksandar Nikolić (Hercegovina), Luka Radović (Krka, Slovenija), Radovan Uljarević (Sloga GV/U), Lazar Janković (Iskra), Miloš Srdanović (Metaloplastika), Vladimir Draganić (Borac Bl) i Aleksandar Milićević (Borac Bl).
U jednom momentu, čak je bilo upitno i učestvovanje Trebinjaca u ovogodišnjoj ligi, ali se nakon intervencije resornog Ministarstva RS-e i Opštine Trebinje, stanje normalizovalo i Leotar će i 3.sezonu za redom igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine.
Pored iskusnih igrača koji su ostali u klubu: kapitena Milorada Ninkovića, Petra Abramovića, Marka Komnenovića koji je nekada nosio i dres našeg kluba, Veselina Savovića, Aleksandra Milojevića koji se vratio nakon operacije i Miodraga Inića koji se zimus vratio iz Brčkog, Trebinjci su roster popunili i svojim juniorima.
Tako su se prvom timu pored Ratkovića, Parežanina i Grka koji su lani igrali na dvojnu registraciju za Višegrad, rosteru prve ekipe priključili Stojanović, Obrović, Veraja i braća Kovač.
Naravno, nisu izostala ni zvučna pojačanja, provjereni premijerligaški igrači, a to su Vladimir Tomić (Gračanica), Sidik Omerović (Sloboda), Ajdin Bukva (Goražde) i Nikola Ivanović (Hercegovina) inače nekadašnji igrač Zrinjskog.
Ekipu će i ove godine sa klupe voditi Darko Trivić i Dragiša Koraćević, koji odlično poznaju i našu ekipu, a i Premijer ligu.
U pripremnom periodu, Leotar nije igrao velik broj susreta.
Tek dvije utakmice protiv mnogo slabije Hercegovine koje su sigurno dobili i visok poraz u Ljubuškom od 12 golova razlike kada su ih domaćini pretrčali u drugom poluvremenu.
Međutim, od tada su se Trebinjci posložili, a pravu snagu pokazali su u Doboju na polufinalu KUP-a RS-e kada su poraženi od domaćina Sloge 30-29.
U prvenstvu su minimalno slavili u Istočnom Sarajevu, a u prošlom kolu su serijom 3-0 spasili bod protiv Vogošće u Trebinju.

Mi spremni dočekujemo goste, maksimalno respektujemo plavo-bijele, ali smo uvjereni u svoj kvalitet i nadamo se da ćemo novom pobjedom donekle ublažiti neugodan poraz iz Maglaja.
Utakmica se igra u srijedu, 14.10.2020.g. sa početkom od 19,00 sati.

Takođe koristimo ovu priliku da pozovemo sve naše navijače da kupovinom ulaznice podrže i pomognu funkcionisanje kluba. I za ovu priliku štampali smo 200 ulaznica. Za utakmicu 1. kola prodate su 144 ulaznice i ostvaren je prihod od 432 KM. Troškovi utakmice 1.kola iznosili su 1.237,20 KM.Svaka pomoć Klubu u ovom trenutku je dragocjena jer smo praktično zbog izostanka gledalaca ostali bez 10-15% budžeta. Ulaznice možete obezbjediti kod sekretara kluba na telefon 061-331-7214, zatim u caffe IQ, bilijar klub Billy i caffe Sport u dvorani.

#rkgračanicaigrajrukometživisport