Pozivamo sve ljubitelje rukometa da budu naš 8.igrač u subotnjoj utakmici protiv ove sezone odličnog Leotara iz Trebinja.
Pomozite našim momcima da nastave niz dobrih igara i pobjeda.
Hladne glave i bez pretjerane euforije sa maksimalnim respektom dočekujemo našeg rivala. Jedno je sigurno, nema izgubljene lopte, obećavamo borbenost, požrtvovanje i dobru igru, a neka pobjedi bolji.

Budući da do sada naša publika nije imala priliku da se upozna sa ekipom RK”Leotar” Trebinje, potrudićemo se da kroz roster igrača približimo našeg sutrašnjeg rivala.
Nosioci igre RK”Leotar” su internacionalci koji su u svojim karijerama igrali u Crnoj Gori, Srbiji, Tunisu, Španiji, Grčkoj i Izraelu.
Radi se o polivalentnim igračima koji mogu igrati na više mjesta, pa naš opis pozicija treba uzeti sa rezervom.
Sava Ražnatović, lijevi bek je nekadašnji reprezentativac Crne Gore u mlađim selekcijama. Ponikao je u Baru, a pored RK”Budvanska rivijera”, igrao je u Srbiji i Španiji.
Aleksandar Milićević, lijevi bek je nekadašnji reprezentativac Srbije u mlađim selekcijama. Ponikao u Arilju, a pored Srbije, igrao je i u Izraelu.
Aleksandar Glendža, srednji bek, ponikao je u Budvi, a igrao je i za RK”Partizan” Beograd. 
U RK”Leotar”, došao je iz RK”Kolubara” Lazarevac, Srbija.
Lazar Janković, desno krilo i golman Luka Radović došli su iz RK”Sloga” Požega.
Janković je igrao za RK”Partizan”, te je nastupao u Tunisu, a Radović je pored RK”Partizan” igrao u RK”Šamot”, RK”Kolubara”, a nastupao je i u Grčkoj.
Lijevo krilo Marko Srdanović, iz Bogatića dolazi iz RK”Metaloplastika” Šabac.
Tu su i domaći igrači ponikli u Trebinju koji su igrali u drugim premijerligaškim ekipama.
Aleksandar Milojević, desni bek, povratnik iz dobojske Sloge, te Radovan Uljarević, pivot, takođe nekadašnji član RK”Sloga” Doboj.
Vlado Draganić, ponikao u Nevesinju, igra na poziciji lijevog krila, ranije je nastupao za RK”Leotar”, a u prošloj sezoni nastupao je za RK”Derventa”.
U dosadašnjem dijelu prvenstva Hercegovci su kao gosti poraženi u Visokom i Vogošći, a pun plijen donijeli su iz Dervente.
Na domaćem parketu bili su vrlo uvjerljivi protiv Sloge (D), Slavije, Sloge (GV), Goražda i Zrinjskog.
Najbolji strijelac Trebinjaca u dosadašnjem dijelu prvenstva je Glendža sa 48 postignutih golova, a slijede ga Milojević 41, Draganić 37, Milićević 29 i Janković sa 27 postignutih golova.
Radi se o školovanoj i disciplinovanoj ekipi izuzetnih fizičkih predispozicija.
Sigurno da našim momcima neće biti nimalo lako, ali je isto tako sigurno da i mi imamo kvalitet za još jednu pobjedu.
Zato, sutra svi na rukomet!

#rkgračanicaigrajrukometživisport