U-08 8-7 (2-3)
U-06 15-12 (6-4)
U-04 15-14 (5-9)
U-02 18-16 (7-7)
U-00 30-26 (12-12)
Prve tri utakmice prošle su u sramotnom suđenju sudijskog para Ovčina-Kartal, koji su sa namjerom uticali na rezultat svih mečeva.
Prva utakmica imala je fakultativni karakter, pa rezultat nije bio u prvom planu, ali je tužno da se kradu i djeca od 8-9 godina. Isti scenario vidjeli smo i u drugoj utakmici, kada su domaći uz “vjetar u leđa”, na kraju napravili seriju 5-0.
Posebno važno je istaći treću utakmicu koja direktno ima uticaj na plasman za državno prvenstvo (realno Maglaj i Gračanica, nemaju konkurencije), u kojoj je znatno slabija ekipa uspjela “oteti” pobjedu. Teško je opisati neprijateljsku atmosferu u maloj dvorani Mejdan kojom su bili izloženi naši dječci i gledaoci, a kulminaciju smo doživjeli kada je prilikom pružanja medicinske pomoći 12-to godišnjem Čaliću u teren ušla publika predvođena članom UO RS FBiH Damirom Pirićem da dijeli neku svoju pravdu. 
Potpuno izgubljene sudije, zbunjene stalnim sugestijama sa zapisničkog stola od strane delegata Alije Hasića, pogubile su konce i svojim odlukama direktno uticale na konačan rezultat. Nakon “veličanstvene pobjede” u dvorani je nastao delirijum!
Poslije ove utakmice sve drugo je izgubilo smisao. 
#rkgračanicaigrajrukometživisport