Večeras su kompletirani rezultati 10.kola Premijer rukometne lige za muškarce.
Bosna iz Visokog ostala je lider premda je teže od očekivanog savladala Zrinjski. 
Na poluvremenu Plemići su minimalno vodili, a u 36.minuti imali i +3, ali su u finišu posustali i domaćini su na kraju ubjedljivo trijumfovali.
Gračanica je nakon nervoznog prvog poluvremena, u drugom slomila otpor “fenjeraša” Slavije i održala priključak u samom vrhu.
U narednu subotu u Gračanici je sraz dviju vodećih ekipa i biće to pravi derbi kakvi su se igrali koncem prošlog i početkom ovog vijeka.
Leotar je teže od očekivanog slavio protiv Lokomotive 27-26, premda su Lokosi imali napad za remi, ali su kao i u Maglaju zamalo ostali “kratkih rukava”.
Gornji Vakuf ostaje i dalje “neosvojiva tvrđava”, a ovaj puta, lakše od očekivanog savladana je Vogošća Hills kojoj ni šok terapija na klupi još uvijek nije donijela značajnije promjene u igri i rezultatima. 
Ovo je bila 20.jubilarna pobjeda domaćina u novootvorenoj dvorani u zvaničnim utakmicama.
U Doboju se igrao komšijski derbi, a više sreće i spretnosti imali su domaćini koji su minimalno slavili. Maglajlije su napravile domaću atmosferu pa im je malo nedostajalo da naprave iznenađenje.
Dva kluba od kojih se u ovoj sezoni mnogo više očekivalo i koji sigurno imaju veliku rezervu sastali su se u Živinicama. 
Konjuh je bio ubjedljiv, pa će biti vrlo interesantno i u srijedu kada Borac brani +4 stečenih u Banjaluci u KUP takmičenju.
Na koncu, neizvjestan derbi začelja viđen je u Derventi u kome su domaćini savladali Goražde.
#rkgračanicaigrajrukometživisport